Punchballonnen bedrukken

Bedrukte punchballonnen

Bedrukte punchballonnen zijn onmisbaar voor op feestjes! Met punchballonnen kun je boksen, stuiteren en spelen. De ballonnen zijn gemaakt van extra dik latex en zijn voorzien van een elastiek. Het elastiek houd je in je hand vast en zo kun je lekker tegen de ballon boksen. Punchballonnen zijn erg leuk speelgoed voor kinderen. Een leuke tip is om voor het opblazen wat rijst in de ballon te doen. Dit geeft het bekende geluid als je tegen de boksballon aan slaat. Bij Ballonnetjeswereld vind je een ruim assortiment aan punchballon in veel verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een geschikte kleur voor jouw bedrijf tussen! De ballonnen worden onopgeblazen geleverd.

Punchballonnen met opdruk

Bij Ballonnetjeswereld kunnen alle punchballonnen voorzien worden van een mooie opdruk. Deze opdruk kan bestaan uit je logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De ballonnen kunnen op één zijde of op twee zijden bedrukt worden in één kleur. Met de punchballonnen heb je veel mogelijkheden om je reclame te uiten, volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit. Ben je benieuwd naar hoe de punchballonnen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Ballonnen bestellen

Punchballonnen met logo kun je makkelijk en snel bestellen bij Ballonnetjeswereld. De ballonnen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 1000 stuks. Het bedrukken van de punchballonnen is een geweldige manier van marketing voor het verspreiden van een boodschap. Ballonnen met opdruk zijn een leuke toevoeging voor verschillende evenementen. Of dit nu persoonlijke aangelegenheden zijn of promotie-evenementen zijn, ballonnen zijn altijd leuk! Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt. Wij zijn eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.            

Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Meer lezen >

Meer lezen >