Ballonnen bedrukken

Bedrukte ballonnen

Er is niets zo feestelijk als bedrukte ballonnen! Ballonnen zijn vrolijke en multifunctionele promotieartikelen. Er is geen leukere manier om reclame te maken voor je bedrijf dan met deze echte blikvangers. Bij Ballonnetjeswereld vind je een ruim assortiment aan verschillende ballonnen: van standaard ballonnen tot opvallende, kleurrijke exemplaren. Je kunt de ballonnen bestellen in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld een hart. Ook zijn de ballonnen beschikbaar in verschillende kleuren en diameters. Zo zit er altijd een geschikte ballon voor jouw organisatie bij! We leveren de ballonnen onopgeblazen. Je kan de ballonnen vullen met helium of gewoon met lucht.

Ballonnen bedrukken

Alle ballonnen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Bedrukte ballonnen zijn leuk voor zowel jong en oud! Je kan voor deze bedrukking kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De ballonnen kunnen op één zijde bedrukt worden in één tot vier kleuren. Met de ballonnen heb je veel mogelijkheden om je reclame te uiten, volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit. Benieuwd naar hoe de ballonnen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Ballonnen bestellen

Bij Ballonnetjeswereld kun je makkelijk en snel de ballonnen met logo bestellen. Je kan de ballonnen al bestellen en laten bedrukken vanaf 50 stuks. Het bedrukken van ballonnen is een geweldige manier van marketing voor het verspreiden van een boodschap. Ballonnen met opdruk zijn een toevoeging voor verschillende evenementen. Of dit nu persoonlijke aangelegen zijn of promotie-evenementen, ballonnen zijn altijd leuk! Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Meer lezen >

Meer lezen >